Snackbar 't Speuldje - Voor lekker en gezellig eten en drinken

Hamerschot Huis

Hamerschot Huis is een luxe 4-persoons vakantievilla en ligt op één van de mooiste plekjes van de Veluwe, direct aan de Veluwe Trail waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor ruiters die met hun paard op vakantie willen. Voor gasten met paarden hebben we 2 boxen, een schuilstal, een paddock en een wei beschikbaar.Ook gasten zonder paard zijn welkom! Nordic Walking, mountainbiking, of gewoon wandelen of fietsen, alles is mogelijk. Gewoon lekker komen genieten van de rust en natuur. Wij zijn het hele jaar open!Tot ziens in Speuld!

"De Bosrand" is een recreatiepark in het groene hart van de Veluwe, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ons park ligt tussen de eeuwenoude Speulder- en Sprielderbossen en de Speulderheide, en is een ideaal startpunt om er een dagje op uit te trekken.
Hoveniersbedrijf Natuurtalent
Niet meer dromen vàn uw droomtuin, maar ìn uw droomtuin? Het onderhoud van uw tuin in vakbekwame handen? Een deel van uw tuin grondig aanpakken? Bij ons bent u aan het juiste adres! 
Bent u op zoek naar een vakantiewoning op de Veluwe?
In Speuld, op de Veluwe staat onze 10 persoons vakantiewoning.
Deze is geheel gerenoveerd in maart 2010.
U bent het hele jaar door van harte welkom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 
Bospark De Tonnenberg, voorheen camping De Tonnenberg, ligt in het mooie dorp Speuld, midden op de Veluwe, temidden van bos en heide aan de rand van het Speulder- en Sprielderbos. Nergens anders vindt u zo’n mooi en prachtig landschap, met heidevelden, bossen, naald- en loofbomen.